FerieMOOD

IMG_7860

Der er gået totalt ferie i den herhjemme – og ja, jeg benytter mig virkeligt af, at ungerne ikke skal tidligt op og i skole, eller tidligt i seng, ingen madpakker, ingen sport!

Ja, vi har gearet helt ned – og går rundt det meste af dagen i nattøj.

Men er det ikke det, som ferie skal bestå af? Ingen vilde planer, ingen madpakker og bare ro??

Manden er atter på Kursus i VestJylland omkring det, at drive selvstændigt Vikarbureau, og vi glæder os sådan til, at han kommer hjem senere i aften. Ham, har vi nemlig meget svært ved, at undvære – både ungerne savner deres puttemakker og jeg savner min bedre halvdel. Og ja, det er kun 1-2 overnatninger hver uge pt., hvilket jo ikke er meget – vi har før undværet ham i længere tid, da han rejste rundt for et andet firma, som han arbejdede for.

Men maden laves i aften af datteren på 11 år, som elsker alt madlavning – for Farmand har bestilt hjemmelavet Pizza. Så hun er pt nede og handle ind til sin lille festmiddag i aften – med indkøbsseddel og moderens pung, samt storebror på 13 år til, at slæbe. Er så utrolig heldig med de tre unger!

Og min Kaffesæson er officielt startet op i Kaffeklubben igen – i søndags var jeg til et Garmin Løb i Boserup Skovene med LækreLissy, og torsdag til lørdag i denne uge er vi igen til et kæmpe event i KBH til Ginfestival.

Så der kommer nogle lidt vilde arbejdsdage, men jeg elsker mit job så meget… livet på landevejen med LækreLissy på krogen, lange kaffedage, rekord omsætninger – og ja, de udfordringer der altid følger med. Man lærer ret hurtigt, at man kommer langt med Gaffatape og plastikspande – at løse problemer hurtigt, og så meget andet…

Det kan godt være, at jeg var dygtig til mit tidligere job, som SSA i Nattevagt i Psykiatrien – men…. det går altså bare en del bedre på så mange fronter med mit nuværende job liv!

Og jo, man må gerne være selvfed – det er jeg stor fortaler for. Alt med måde, ikke?

Men kan i alle have en fantastisk Vinterferie – hvad end det er i denne uge, eller i næste uge.

 

Tanker
/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s