Indretning med Traller

IMG_7604Vores lokale genbrugsbutikker er meget kreative – og den anden dag, da jeg kom forbi Blå Kors her i Slagelse, opdagede jeg denne fede væg af Traller.

Jeg må indrømme, at den idé har ikke forladt tankerne siden – nu skal manden lige overtales. Hvilket tager et par ugers tid… ved jeg af erfaring.

Jeg har helt klart arvet min fars rastløse hjerte, hvad angår projekter (hans var bare dyr – yep, vi havde det hele på gården i Jylland, og var næsten selvforsynende. Bonderøven GO HOME – been there, done that)!!

Nytårsaften fik jeg den “fantastiske” idé, at vi skulle lave et nyt spisebord – ja, det skyldtes en gin brandert – og så en person i selskabet, der synes, at den idé var da noget af det dummeste. Hvilket helt klart fik idéen til, at blive endnu bedre (ja, i know… barnligt).

Og i den brandert satte jeg vores fede HOMEMADE spisebord lavet ud af en gammel Hoveddør fra 1880 (mega tung også – virkeligt noget solidt kram), til salg.

Dette spisebord er nu blevet solgt – og manden er med på idéen om, at han lige bygger et nyt til os… nej, han er ikke håndværker, men kan sagtens skrue den sammen. Pladerne er  bestilt.

Jeg glæder mig til, at vise jer det færdige resultat!

Nå, men symaskinen kalder… flere idéer blev skabt den aften i en Gin brandert!
/Christina ❤

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s