Forårets Komme

 

 

Betyder Shopping af ny jakke, og nye jeans – jeg har ganske enkelt slidt hul på det sidste par jeans, og er lidt træt af, at være afhængig af en lang cardigan (for ellers bliver hullet i buksen under lommen meget synlig – og det er ikke specielt flatterende).

For selvom det meste af min tid pt. tilbringes i kjoler/strømpebukser, og ellers Thermo Ridetøj, så er det altså lige om lidt, at lyset vender tilbage, luften bliver varmere og vi FORHÅBENTLIGT får solen mere, at se – man har vel lov, at håbe?!

Blå og sorte Jeans – casual og kan bruges til alt… og en fed let Dyne Jakke.

Især de blå Jeans med Bootcut fra Esprit.dk minder mig om nogle skønne Jeans og en fed periode i mit liv (før børn), hvor jeg boede med manden i KBH. I ved dengang man var slim, stram og kunne sove længe når man ville… sikke tider (og jo, jeg knuselsker alle tre unger og ville for alt i verdenen ikke undvære dem).

Men vi har vel alle noget tøj, der bringer gode minder tilbage – giver en et smil på læben, et glimt i øjet og et fornøjet fnisen må der gerne lyde. Oh yes, den slags historie!

Kombineret med et par fede vintage skjorter og måske et par tees, så er den kørende. Afslappet og maks Kaffeklub stil (Keep it simple, and casual)…

 

Tanker om varme tider og solskin

/Christina ❤

getattachment-aspx

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s