Vintage Wonder

 

Oh, et nyt år betyder jo et nyt blad – og nye muligheder, samt nye ønsker.

En ting, der helt klart har mit hjerne nær er Genbrugsfund, samt fede vintagefund hos mine hemmelige yndlingssteder.

Selvom det åbentbart er “the new shit”, som jeg har skrevet om her tidligere, så er det “old shit” for mig.

Men med de mange Markeder og events, der allerede er tikket ind i kalenderen, med Kaffevognen Lissy og Aase, så skal jeg vist selv lidt på banen med udstyr. For Damerne er klar… og står på lageret med deres strut, og venter på den kommende sæson.

Derfor gik jeg lidt “shopamok med god samvittighed” hos min ALLTIME FAVORIT butik; Morfarsmoustache.

Det er lidt hemmeligt hvad jeg har købt, udover den fede lædertaske på ovenstående billede.

Men den Fede Røde Vintage 60ér kjole kan du finde her, samt den fede pung lige her.

Jeg har aftalt afhentning i morgen inden, at jeg skal ud til hesten – og mon ikke, at manden skal blive i bilen, mens jeg suser ind i butikken imens? For han er også stor fan – det er iøvrigt også ham, som man flere steder på webshoppen, som model (ham med det røde skæg).

Hvad med jer? Har i også nogle “hemmelige” vintage huler derude? Del gerne…

 

Vinterhilsner

/Christina ❤

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s