Mangel på D…

IMG_7440

Sct. Mikkels Kirke i Slagelse Midtby!

Jeg synes helt klart, at vi har manglet den smukke sol i MEGET MEGET MEGET langt tid – og derfor er jeg selv begyndt, at tage lidt ekstra D-vitamin (oveni min fiskeolie og daglige vitaminer).For helt ærligt, hvornår har skyerne sidst været væk i en længere periode?

Ja, vi var så heldige med to vildt skønne solskinsdage i Slagelse i denne uge – og det gav da helt klart et skud “Glad i låget” til en “halvt vinterdepri slidt i kanterne” person, som jeg.

Jeg vil have mere sol – og meget mere af det. Mudderet skal væk, solen skal frem – og så må Boligselskabet godt gå med til de få ønsker/krav, som vi har til en kommende ny lejlighed – ja, den vi lige har været oppe og kigge på.

Selvom den er midlertidig (ca. 2 års leje), så vil den give en sjælefred uden lige… (læs: Christina duer ikke til, at bo i opgang med folk, der ikke kan overholde de mest simple regler).

For hvad kan jeg pt. gøre i den situation, som vi står i? Ok, nok mest mig…. for jeg er den, der bliver mest irriteret på daglig basis. Ja, flytte fokus, komme mere ud… blah blah blah!

Filme godt, at den skønne Sæson 2018 står for døren med skønne Lissy og Aase – ved endnu ikke hvilken en af “damerne” bliver “min wagon”, men det skal vi nok finde ud af.

Og til de af jer, der var til Avalon Khan´s fedeste event i KBH i dag – jeg er dybt misundelig. Men jeg skal helt klart med til det i 2019 – for “SKRU OP” er da det fedeste ever!

Kan i alle hygge jer den sidste halve time af denne mørke og mudrede torsdag?

Sov godt
/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s