Vegetarian – or not?

04238b49987cebe69646ec2e18924aebJeg har tidligere haft vegetariske periode i mit liv, men pga. børn eller en stressende hverdag, så er jeg ofte faldet tilbage på kødhylden og haft virkeligt dårlig samvittighed.

Men det sidste års tid, har jeg brugt meget tid på, at lytte mere til kroppen – og en blodprøve tidligere i 2017 påviste glutenallergi, så efter mange mdr. med ondt i maven og andre symptomer. Så var en kostomlægning en nødvendighed – og jeg er da faldet i så mange gange, for jeg ELSKER rugbrød (og synes, at det glutenfrie brød mangler smagen af noget helt specielt), men det er ikke smerten værd længere…

Fuldtids Veganer eller Vegetar bliver jeg nok ikke – for en gang imellem kommer trangen til noget helt bestemt, eks. Faktas Kyllingepølser eller andet, og kroppen skriger så meget på det, at det er tydeligt, at den mangler det (heldigvis skriger den ikke på Chips længere – for det gør ondt bagefter).

Så nu spiser jeg sjældent kød – og hvis jeg endeligt spiser kød (ikke svinekød), så er det meget lidt.

Ej heller mælk fra køer eller yoghurt – nu er det soya, havre eller Kokosmælk (jeg kan ikke drikke rismælk eller mandelmælk).

Men jeg kan ikke undvære ost på Komælk… Jeg er opvokset i et Mejerist hjem, opvokset med de lækreste stærke oste, som bare er en stor del af mig. Uh, Mammen 60+ Danablu giver en fornemmelse i kroppen, som intet andet (altså positivt). Men jeg har aftalt med mig selv, at 2018 skal være året, hvor jeg lære, at spise gedeost og fårost, da dette skulle være et sundere alternativ.

Så “Hej, jeg hedder Christina og er Flexitar”.

  • ja, alle skal åbentbart have en betegnelse i dag!?!

 

I ønskes alle en rigtig god Onsdag derude!

/Christina ❤

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s