The new “SHIT” 2018

ae059449d23172897a528fec1658709cKnapt nok er vi landet med begge fødder inde i året 2018, før jeg ser den første “bevægelse” blive skabt på IG.

Dette skal åbentbart blive året, hvor minimalisme og overforbruget skal stoppes… Ok, men har den bevægelse ikke været officielt igang siden, at vi ramte den berømte mur kaldet; Krisen?

Ja, jeg er lidt forvirret – men måske skyldes det, at vi herhjemme har haft sparetider i mange år – ja, faktisk siden krisen. Simpelthen fordi jeg har været under studie eller været på barsel med de tre lækre unger, som kom ret hurtigt efter hinanden – og ja, livet som selvstændig giver da heller ikke “Von And” tilstande herhjemme. Men vi mangler jo ikke noget – vi har alt hvad vi behøver.

Vi har tøj på kroppen, masser af mad (takker FRUBLÅ for det), og elsker, at jagte genbrugsguld i de forskellige Genbrugser i området – og det er selv blevet en ting, som ungerne synes er spændende.

Selvfølgelig har vi et “IKEA” barn, der synes, at forældrenes stil måske er lidt for gammeldags, men h*n hygger sig alligevel under de retro blomstrede tæpper i den plysgrønne sofa.

Men for os skyldes det ikke en “dårlig” økonomi, at vi sparer – nej, vi bruger bare pengene på andre ting. Nej, vi køber ikke nye ting, men køber ting med sjæl.

Og de hyggelige sommerloppemarkeder bliver da besøgt som aldrig før – folk har jo fået øjnene op for “genbrug er god brug”, fede fund og hvad man ellers kan kalde det.

Så er året 2018 virkeligt “Minimalismens” og “Spare” året?

Hell no, jeg har sat 2018 til, at blive året, hvor jeg får så mange aftaler i hus med Kaffeklubben, og at mandens nystartet firma går så godt, at vi er et skridt nærmere eget hus – om det bliver et kolonihavehus, sommerhus eller et HUS, det må tiden vise!

 

Tanker

/Christina ❤

Reklamer

One thought on “The new “SHIT” 2018

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s