Julecrap

363cf92320c2a85d70d18c0124c375b3Ja, efter gårsdagens tænksomme indlæg, der blev skrevet i sengen på min Iphone, med en snorkende mand ved min side – så er det da svært, at skrive et nogenlunde fornuftigt indlæg, der kan efterfølge det.

Men så er det godt, at “man” har Instagram – for selvom jeg samler virkeligt megen inspiration derfra, så er der indimellem lige den ene diskussion, der popper op i ens feed, hvor man lige når, at tænke; “WWWHHAATTT“?

Yep, sådan et snublede jeg over imens jeg stadig lå under dynen alene (manden er på job), og forsøgte, at vågne…

Et opslag om, at “man” IKKE kan give Genbrugsting/secondhand i Julegave!

Godt så… og hvorfor kan man ikke det? Ja, jeg er bare nysgerrig!!

Jeg vil gerne INDRØMME, at jeg er så DÅRLIGT et menneske, at jeg gennemtrawler facebookgrupper, Trendsales, Tradono, de 7 genbrug, der ligger indenfor 1 km fra mit hjem efter jagten på en brugervenlig/prisvenlig gave – og jeg bruger faktisk meget tid på det.

Har vi ikke fået et mere AFSLAPPET forhold til Genbrug og Secondhand (som bare er et pænere ord for genbrug) efter krisen? Har vi ikke lært noget af det?

Nå, men jeg vil PERSONLIGT hellere have en gave, som en person har købt i genbrug, hvor der følger charme/sjæl/historie (og ja, en bestemt lugt med), end en sprit ny dims, som ender i mit kælderrum (der er ihvertfald store chancer for det).

Jeg går i genbrugstøj, sidder i genbrugsmøbler, sover i genbrugssengetøj og ja, jeg kunne blive ved.

Hvad er jeres tanker om dette?

Og heldigvis er de personer, som vi er på gave med, fuldstændigt ok med, at få en sjov finurlig ting fra genbrug…

Et tip:

Kig forbi MORFARSMOUSTACHE og se de fedeste SECONDHAND ting, samt tøj!

Genbrugs Julekram

/Christina ❤

 

OBS! Ovenstående indlæg indeholder et link, som IKKE er Sponseret – men delt med kærlighed til genbrug!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s