Positive tanker og Negative Vibes

Hvis sandheden skal frem – og det skal den, så er der et par personer, der flittigt trykker min Bullshit knappe i bund pt.

Og i guder, hvor er jeg træt af, at bruge energi på disse – ja, ville hjælpe dem, og så får man bare lort tilbage. Og de læser sikkert med her…

Men nu skal det filme være slut, for jeg bruger alt for meget “tid” på “dem”.

Og så lige i denne tid, hvor der sker så meget spændende omkring mig, som lover muligheder for fede tider – og drømme, der kan gå i opfyldelse.

En af dem er helt klart, at flytte væk fra denne stinkende dyre og pissedårligt indrettet lejlighed, der koster en jetjager, at varme op – og er beriget med …. ja, ingen kommentarer!

At kunne sige; Adios – og få egne muresten!

Ja, man har vel lov, at drømme…

For jeg er heldigvis beriget med en skøn familie (mand og børn), en dejlig Kiks (min skønne finke Ismule), Charlie (mit soul hamster – og nej, psykopat hamstret Zimba er ikke med på den liste), samt gode venner (der heldigvis ikke irriterer mig – men jeg irritere sikkert dem). Og en skøn kaffevogn med verdens bedste chef…

Og fra næste år står der er IKKE promoter, eventmaker eller alt muligt andet på mit arbejdskort – hell no, ikke mere af den slags, det er slut. Fra næste weekend, der har jeg min sidste vagt hos et af disse firmaer – og jeg glæder mig til, at smide blusen på hylden.

Når nu jeg kigger fremad på den kommende tid, så skal jeg helt klart også fokuserer lidt mere på et af mine virkeligt svage sider – og det er det med, at falde i andres bullshit fælder. Hvilket betyder, at jeg lige skal have taget en snak med min mentor – for hun ved helt sikkert hvad den konstante falden i skyldes. Og kan give mig værktøjet (ok, hun hjælper mig til selv, at komme frem til det – ja, så klog er hun) til, at komme videre… for negative vibes fjerner fokus fra alt det positive der sker.

Så jeg vil prøve, at tage kasketten på – og sige “Rend mig” lidt mere og sige Glædelig Jul til endnu flere.

Spekulative Julehilsner fra en frustreret og træt, Christina, der er træt af, at folk ikke siger til, når de har brugt alt toiletpapiret i lejligheden!!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s