Sadel – Eventyr/Mareridt?

23172965_10155835986689522_3426588473721007533_n

Ja, de fleste Hesteejere kender nok til problemet – glæden er stor, når man finder en god sadel, der passer Hest og Rytter, men kan også ende som et mareridt, når sadlen ikke længere passer. Og dette kan der være mange grunde til…

Min elskede Wintec Dressur Sadel viste sig så ikke, at kunne tilpasses Kiksen (aka. Kvika fra Isstod), da hun skal have en Wide model til sin ryg. Det er absolut ikke nemt, at finde en sadel til en kortrygget Islænder med bredt sadelleje – og en rytter med arbejdsskade i lænden og str. 40 røv…

Men heldigvis så er folk i Islænderverdenen, så super søde ved hinanden – og  jeg har fået hjælp fra uventet kant med en midlertidig sadel, som er en lækker Barefoot Stella Limited Edition (altså en bomløs – noget lignende den, som jeg red i før på min halvpart Fina).

Og nej, jeg er ikke overrasket over de problemer, der løbende dukker op med det, at have egen hest – hun er forsikret i hoved og røv (dog undtaget lunger, da hun var forkølet til handelsundersøgelsen, og lige mangler de sidste prøver inden det også kan blive dækket), har tag over hovedet og stor fold med masser af legekammerater, får massage/smed/ordnet tænder som hun skal – hold da op, hun har det faktisk som blommen i et æg.

Hvad en “pige” ikke gør for sin Sjælehest?!

OG ja, på sigt skal der laves en enkelt føl (eller måske to) på hende, så jeg kan få en lidt bredere model efter frækkerten. Ja, jeg har et specielt forhold til de Gammeldagsbyggede islændere – og kiksen er helt klart en af de nyere sporty modeller.

Men først skal der spares sammen til en ny sadel – så kig forbi mine annoncer på facebook – og køb evt. min “gamle” sadel, eller en af de mange sadelovertræk, som jeg syer med alskens farvevalg.

De kan også findes lige her på webshoppen.

Kan i alle have en fantastisk mandag derude?
/Christina ❤

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s