Blackfriday? CyberMonday?

Black-Friday-shopping-survivalMå indrømme, at jeg ikke var nogensteder henne til BlackFriday – egentligt fordi jeg lå syg herhjemme, men jeg havde nu heller ikke planlagt, at skulle ud og se tilbudene alligevel. Netop pga de mange mennesker og ja, “tilbud”.

Nej, så hellere klare den herhjemme fra til CyberMonday (troede jeg), men nu kører en masse webshops både med BlackFriday, der varer hele weekenden.

Et par stykker spurgte om min egen lille Biks var med på vognen med BlackFriday, – og nej, det er den ikke. Til gengæld, så jeg klar på, at sprede lidt juleglæder i December mdr., hvor man kan spare helt op til 50% på en udvalgt varer hver dag.

På Youtube kan man, hvert år, se film, der lægges op med de vanvittige horder af tilbudsjægere, der både vælter, tramper på andre og slås om en bestemt varer. Skræmmende i mine øjne – jeg kan godt forstå, at man gerne vil benytte sig af et bestemt tilbud, men synes alligevel tendensen er skræmmende.

Hvad blev der egentligt af Januar Udsalget? Måske jeg netop derfor køber 80% af mit tøj hos enten div. genbrug, Loppesider på facebook eller via App´s, MorfarsMoustache – eller via webshops (med returret).

Men er CyberMondag så stort derude? Og hvad synes i egentligt om konceptet?

Tanker
/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s