Om, at være i Vildrede

Jeg troede, at jeg havde fundet ud af, hvem jeg skulle stemme på – men blev slemt skuffet, da den pågældende person (jeg ville stemme personligt), startede en diskussion inde i en gruppe på FB, hvor det hurtigt udviklede sig til, en omgang mudderkast personerne imellem.

Så nu sidder jeg her – og aner for første gang i mit liv ikke hvem, at jeg skal stemme på. Jeg skal seriøst op og stemme indenfor de næste 3 timer (efter Egernbarnets skolehjem samtale).

Og ja, jeg har været inde og tage alle mulige tests – og de siger alle lige fra Socialdemokratiet til Venstre. Ja, alle partierne har været resultatet på de forskellige testsider (og ja, jeg har været inde på Altinget også).

Det sidder dog ikke i mig, at stemme blankt – det er bare noget, der sidder helt fast i min kerne (opdraget til, at man skal benytte sin stemmeret)!

Så nu sidder jeg her ved symaskinen – og er helt POLITISK BLANK.

Så er der en kære politikker, der står ved Slagelse Hallen kl. 15 og hjælper mig? (tøhø..)

 

Tanker om VALG 2017

/Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s