Ansvar, Valg, Accept

img_0734

Ja, her mener jeg det Ansvar, som jeg har overfor mig selv, min familie, kunder, etc. De Valg, som jeg træffer og hvilken indflydelse de har på ovenstående, men også at lære, at acceptere, at vi alle blot er mennesker.

Lyder det rodet? Hmm… det er ihvertfald den tankegang, der går igennem mit hovede i dag – og som intet har med Valget i morgen.

Jeg er i de små startet med, at høre mini meditationer via Spotify i løbet af dagen – ja, udover Avalons “Pengemeditation” (som jeg personligt vil anbefale, at i køber).  Det er ikke hver dag, at jeg er lige god til, at holde de små pauser, men jeg prøver ihvertfald, at huske på det i det daglige.

Netop de små meditationer kan være en hjælp til, at få nogle tanker og valg på plads – og være bedre til, at acceptere, at de valg man så har truffet er ok – for mig ihvertfald.

Jeg sprang ud som selvstændig i Oktober 2014, hvor jeg sagde min faste stilling i Psykiatrien, som SSA på et Åbent afsnit som nattevagt.

Efter, at have syet Børnetøjet hjemme i Systuen, så drømte jeg lidt om egen butik, men turde ikke tage springet 110 % ud i det – istedet kom jeg med som Andelshaver i Butik Smuksak og var der et halvt års tid.

Men den lange vej fra Slagelse til Århus 6x om måneden var alligevel for meget og efter et stykke tid indså jeg også, at det faktisk slet ikke var mig, at stå i butik. På ingen måde…

Jeg valgte istedet, at trække stikket ud deroppe og arbejde videre via Webshop og de sociale medier – og det gik faktisk ganske godt, men langsomt tabte jeg lysten til det – og egne unger blev større og gad ikke bruge mit tøj længere.

I efteråret 2016 var lysten helt væk – faldene salgstal og større konkurrence var dråben, der fik mig til, at lukke ned for By Slyngel Børnetøj, og jeg solgte stoflageret, samt alle mine mønstre.

Min mavefornemmelse havde længe skreget på en pause… så efter Julen, så var jeg atter tilbage i “sadlen”.

Derfor startede jeg som medarbejder (Barista) for Kaffeklubben, og tog flere jobs ind som  Eventmaker/Promoter, og det er jeg fortsat med hele året igennem.

Men som noget nyt, så har jeg også åbnet en lille Webshop, som sælger unikke ting til Hest og Rytter.

Og år 2018, der kommer der til, at ske fede ting, som jeg glæder mig til – og jeg er helt klart blevet bedre til, at acceptere visse valg, som jeg har truffet i 2016/2017 (venskaber, som jeg har måtte afslutte, lært at sige NEJ, følge min lyst og mavefornemmelse, sige nej til fede muligheder, som hjertet ikke er med i).

Ja, sikkert et langt rodet indlæg, men det er også stadig lidt rodet i hovedet efter min hjernerystelse fra sidste weekend (nej, det skyldtes ikke en hest denne gang).

Jah, bare vent til, at jeg skal tage stilling til valget i morgen… (blank, blank, blank hjerne)!

 

Tanker

/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s