Christmas is coming

IMG_5300

Og forhåbentligt kan vi snart også skrive; “Winter is coming”!

I denne stille periode for Kaffeklubben, der har jeg været så heldig, at være blevet “Headhuntet” til nyoprettet stilling som Værtinde hos Tiger – hvilket betyder, at jeg i November og December skal arbejde hver fredag og lørdag med, at lave forskellige slags Events for dem.

Et eller andet sted er det super fedt, at “man” er blevet set til så mange forskellige “events” med ens andre jobs, at et firma selv tager kontakt til en.

Livet som “Freelancer” giver så varierende et arbejdsliv, så jeg personligt når ikke, at kede mig. Jeg kan selvfølgelig ikke sige, at der kommer en ens løn ind hver mdr, men tilgengæld, så kan jeg flytte rundt på mine arbejdsdage og selv bestemme.

Nogle perioder er selvfølgelig mere travle end andre – og i går nåede jeg på 10 timer, at være på job 3 forskellige steder.

For mit vedkommende, så virker det – men det er nok anderledes for andre.

En ting har jeg dog lært – og det er, at man kun skal tage de jobs, hvor man har en JA-fornemmelse. Man skal gøre det, som giver mening… – og ja, det er luksus, at kunne sige det, men jeg vil hellere have det sådan, end at “brænde ud” endnu engang indenfor “plejen”, hvor jeg var før.

“Do what makes you happy”

 

Ja, lidt lørdags tanker herfra inden turen går på job et par timer, så ud til hesten, og så videre på næste job senere….

/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s