Mudder, Foldarbejde og Ridning

imagesJa, alt foregår i mudder pt – og begge mine staldstøvler (valget af disse kan du læse om her) er klæbet fuldstændigt ind i mudder. Det samme er mit ridetøj, hver eneste gang jeg har været ude ved hesten.

Men nu har jeg ganske enkelt besluttet mig for, at have nogle arbejdsbukser – eller nogle, der ligner arbejdsbukser – på i stalden. For jeg er træt af mudret ridetøj, der kommer mudder på min sadel og lammeskind. Ja, mudder mudder mudder, alle vegne!

Jeg har tidligere købt Staldstøvler hos Engelbert Strauss, og har været så tilfreds med det køb, at jeg nu har bestilt et par bukser til, at tage over mine ridebukser – ja, de skal bare bestilles et nr større end man normalt bruger. Og så er det væsentligt nemmere bare, at tage et enkelt lag mudret tøj af, end at skulle skifte et helt sæt tøj i en kold og mørk stald om vinteren.

SÅ mit valg faldt på et par varme vinter arbejdsbukser, med lomme i siden – og ja, i slidstærkt materiale.

I øvrigt, så er det også ret praktisk med ekstra lommer i siderne, når nu man skal stå og putte Boots på en hest – for både hovrenser, og gummihammeren jeg bruger til, at få dem til, at sidde godt fast på hovene – ja, det kan være utroligt irreterende, hvis man får lagt tingene for langt væk fra arbejdet.

Jeg har været forbi Horze og andre lignende butikker, men de er bare ikke lige så gennemtænkt som de andre.

Nemt, bekvemt og holdbart – for hellere give lidt mere for tingene og så de holder, end at skulle afsted i tide og utide, fordi man har købt en ting billigt, som bare ikke holder særligt længe.

For helt ærligt, så er; “Tid bare penge”!

  • og jeg vægter min fritid med familie og hest meget højt.

 

Hvad gør i med alt dette mudder på ridetøjet og på udstyret?

 

Mudrede tanker

/Christina ❤

getattachment-aspx

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s