Lys og muligheder

hipstamaticphoto-528803482.736412Vores store vinduer i vores Ejendom står snart overfor en meget tiltrængt udskiftning, seriøst tiltrængt. I enkelt rum har vi gardiner, men det er fra forrige lejere – og mange af dem duer ikke længere… de er i stykker og det er ikke muligt, at opsætte nye i de nuværende vinduer.

Så derfor har vi nu truffet en beslutning om herhjemme, at tage en tørn med, at få gardiner op – vel og mærke foldegardiner, da jeg ikke gider vaske gardiner i et væk, når vi altid har vinduerne åbne og jo bor i midtbyen.

Vi kender alle til Velux, som jo er et anerkendt mærke, og de har netop fået en ny skøn mulighed med hjælp fra den nye collection fra Scholten og Baijings.

Jeg er vild muligheden for diskret farve, men samtidigt også de mange muligheder for indstillinger, der medfølger, da vores lys ind af vinduerne kan være så forskellige fra hvert enkelt af de store vinduer, som findes i hvert rum – vi bor nemlig i en meget kantet og skæv ejendom (hvilket kun kan ses inde i lejligheden).

Lige nu bruger vi høje planter for, at tage det være lys – og ja, jeg elsker den mulighed, men jeg savner også lidt privatliv i lejligheden (så jeg kan vandre rundt uden ret meget tøj på – hvilket sker ret tit). Ja, det er jeg vel ikke den eneste, der gør vel?

Nå, men videre til de nemme løsninger, som de tilbyder hos Velux – og så er det bare om, at finde en diskret farve, der passer ind heroppe..

Rigtig god dag

/Christina ❤

getattachment-aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s