En Åbenbaring

IMG_5402

Ja, ikke af den hellige slags… 😉

I weekenden var jeg med mit højt elsket job, som ChefBarista (tak for titlen, Chef) for Kaffeklubben, i Blåvand til dette års sidste Exterra løb.

En spændende weekend, meget travl og jeg slog min personlige salgsrekord om søndagen (tror jeg nok). Fik mega meget ros af kunderne – ja, var nærmest helt flov over det, men samtidigt er det da fedt!

Og ja, jeg ved godt, at det kan jeg finde ud af, at lave – har jo stået i lære hos mesteren indenfor cremet skum (hvor mange har seriøst arbejdet gratis en hel mdr på en café i KBH før “hun” kunne lave en perfekt cappuccino?).

Og man må gerne være lidt selvfed indimellem…

Nå, men dette sidste besøg i VestJylland endte med, at jeg fik lukket ned for min “nemesis”, spontant kørt forbi en gammel veninde og snakkede med hende, hilst på min kære kusine, hendes børn og mand (overnattede hos dem), samt hentet noget rideudstyr (hey, med ny hest, så skal der samles nogle ting sammen).

En følelse af, at kunne lukke en dør (gammel vrede), og komme videre… og hold da op, det er utroligt dejligt.

Det har taget et par dage, hvor det hele lige skulle bunde – og ved i hvad? Jeg er ikke længere bange for, at skulle reagerer vredt mod min nemesis. Næh, det er væk…

Det er ikke længere en blokering i det indre – det er lettet.

En ny morgenrutine er startet – tak til skønne Avalon Khan for dette – for hendes Pengemeditation er simpelthen et af de bedste køb, som jeg gjort i dette år (udover min kommende Kiks)…

Af hjertet tak!

/Christina ❤

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s