Kropsidealer

IMG_5402

 

“A healthy mind translates to a healthy body”

De fleste går rundt dagligt og “taler ned” til deres egen krop i en eller anden forstand – sammenligner sig selv med “Idealet”, med vennerne, populære instagrammer, etc.

Men måske er det på tide, at man istedet for, at hade sig selv/visse dele af ens krop, så istedet slutte fred med hvad man nu har!

Om det er fordi jeg nærmer mig de 40 år med hastige skridt – og den tøjstr. som jeg nu engang bruger – tjah, det ved jeg ikke. Men jeg arbejder ihvertfald med ikke, at “tale ned” til min krop længere.

For som min mentor talte med mig om for et par uger siden, så er idealet ikke et ideal. Det findes ikke – det er skabt (kunstigt).

Så istedet skal jeg acceptere, at 3 børn, sygdom (med de operations ar, som jeg endnu engang har gennemgået for, at stå hvor jeg er i dag), spiseværing (både til den alt for tynde sig, men også m. overspisning), personlig krise, stress, og så bare den glæde for god smag/mad – ja, acceptere det.

Man kan først tabe sig, eller finde energien til sport, når man accepteret/sluttet fred med ens krop. Først der, kan man begynde, at heale – og “tabe” sig på en sund måde – og få energien igen – ja, eller bare arbejde med det indre.

Personlig er jeg mere træt, når jeg har for mange dage med fyldte aktiviteter – ja, det er alle sikkert, men jeg kan jo kun tale for mig selv.

Det er en konstant proces…

Og ja, så pt. arbejder jeg med dette – forsøger, at heale mit indre og lære, at acceptere mit ydre.

Jeg kan på det varmeste anbefale både Avalon Khan, men også Chiara Sofia Madusha Lykkens – ja, du kan finde dem begge på både Instagram, men også på Facebook – jeg mener ikke, at de har 1:1 længere, men de har ihvertfald foredrag/workshops.

Vi har alle et valg…

Elsk dig selv allerførst… så kan du elske andre!

/Christina ❤

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s