Om at sælge

8642bc5c0d6357b6129f4f027f563297

I min familie kører der en lille vits om, at “Christina kan og sælger alt”…

Og ja, det er til dels rigtigt – og det har jeg altid gjort meget i. Tanke gangen bag bare, at smide ud falder mig ikke så let, så hellere sælge tingene til en meget billig pris (og ja, nogen gange god pris, når man er heldig, at finde GULD i genbrug).

Men man skal jo altid huske, at der er en køber i den anden ende – mit salg ville jo kun kunne lade sig gøre, hvis jeg havde evnen til, at friste en anden med noget. Ellers ender man med, at stå med tingene selv.. og så meget plads har vi heller ikke herhjemme.

Men vi skifter jævnligt ud i indretningen – “nye” ting kommer til, og andre byttes ud.

Og det er jo samtidigt også en del af mit arbejde og min force – ellers ville jeg ikke kunne arbejde som Eventmaker/promoter, eller i Kaffeklubben. Alle stederne er de jo afhængige af, at “jeg” kan sælge den varer jeg står med.

Salg afhænger af, at friste, være ærlig (for mig), kunne give en anden en oplevelse og, at kommunikere med et andet menneske – selve kontakten er vigtigt.

Og der er ingen tvivl om, at mine salgstal kan svinge på de opgaver jeg indimellem sendes ud på – for finder jeg selv varen spændende, så smitter det af på sit salg. Heldigvis er jeg blevet bedre til, at sige NEJ TAK til de opgaver, der ikke interesser mig (hvilket kan glippe engang imellem).

Så jeg LOVER, at i ikke ser mig på flere Knækbrødsopgaver fremover… 😉

Så ja, jeg kan godt sælge din bil uden motor i – men lad mig være ærlig; Jeg gider ikke!

Og kære familie, der smiler lidt imens de siger; Christina kan og sælger alt!

  • ja, husk lige, at det måske kommer jer til gode en dag (hvis jeg siger JA).

 

OG det er vil det det hele i bund og grund handler om… At kunne sige JA og NEJ TAK?!

 

Tanker

/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s