Endnu engang…

img_0770

Simba, en af “rotterne” herhjemme – et ganske uskyldigt væsen, det meste af tiden. ❤

Ja, vi ved allesammen på nuværende tidspunkt, hvad der skete i går aftes/i nat i London. Endnu engang….

Det får film som, The Following og The Handmaids Tale til, at træde mere i karakter, som et bud på fremtiden – ja, hvor vi er på vej hen.

Personligt er jeg da nervøs, men det er bare så vigtigt, at vi ikke laver om på vores hverdag og, at vi ikke begynder, at hade andre mennesker pga. deres religion, måde at klæde sig på eller hvad, der nu kan få folk til, at skille sig ud.

Fanatikerne er dem, der har skylden – dem, der skal slå andre ihjel og give stor smerte til mange mennesker, og alt dette i en “andens” navn.

Personligt er jeg ikke religiøs – ja, er hverken medlem af folkekirken eller har nogen tro, men jeg acceptere til fulde, at alle mennesker har retten til, at tro på det de vil – om det er den ene eller den anden. Men handl venligst derefter – for i de fleste religioner står der ganske vist, at man IKKE må gøre hinanden skade – ej heller de vantro!

Om dette nogensinde får en ende – nej, der er rækker min optimisme desværre ikke til. Mennesket har udkæmpet krige i diverse religioners navne siden, at man fik et decideret sprog, så det er vel kun menneskets undergang, der kan slutte denne ring.

Desværre tager vi bare en masse andre uskyldige væsner med på denne ALVORLIGE nedtur – og til sidst også vores smukke planet.

For mennesket kan i sandhed kun en ting – og det er, at “slå ihjel”.

Lidt alvorlige dystre tanker på en søndag, hvor alle sidder med en lille torn i hjertet… Lad os håbe, at næste-kærligheden (eller hvad vi nu skal kalde det) sejre…. for alle har ret til det liv vi er skænket…

Tanker

/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s