Hvorfor Ketchup?

47c44d4bcec4bf00882a9e94b6031566

Ja, det med navneforandring på bloggen og Instagram har gjort, at det spørgsmål er blevet stillet et par gange i løbet af ugen. Ja, det virker måske lidt mærkeligt, men hvorfor lige Ketchup.

De fleste forstår Coffee – ja, hvis man kender til mit kaffeforbrug, samt mit elskede job hos Kaffeklubben, men Ketchup….

Ser du, siden jeg var barn, der har jeg spist så meget ketchup til alt – især ting jeg ikke brød mig om – at jeg burde være rød indeni.

I min skønne barndom i Saudi Arabien var Heinz Ketchup en fast bestanddel på bordet, – på lige fod med Uncle Bens og andre lækre 80´er ting, som kunne krydre (eller skjule smagen af) den mad, man spiste..

Jeg kunne spise Ketchup klapsammen franskbrøds mad på ALLE TIDER AF DØGNET.

Og det kan jeg faktisk stadig – ja, altså ikke klapsammen maden, men spise ketchup på alt. Især nu hvor jeg har lagt kosten om til vegetarisk kost – og Heinz er også skiftet ud til en sundere alternativ, nemlig Beauvais Ketchup (for den smager sgu mere af tomat)! 😉

Så nu er forklaringen der – og min indtil nu hemmelige afhængighed, som kun har været kendt af den nære familie (og dem, der har mødt mig på McDårlig igennem tiderne), er nu en offentlig hemmelighed. 😉

Nå, men jeg skal ud af døren nu – for MOFFERIET har fået nye lækkerier på stængerne, og FrækkeFina (min partismule) har friweekend, da hun desværre er halt pt.

God dag til FOLKET!

/Christina ❤

 

P.S. Hvis i er bekendte med en STÆRK CHILI KETCHUP, smider i så ikke lige en besked herunder? 😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s