Malaga Forberedelser #1

 

Sommerferien går for første gang i mange år til udlandet – nærmere betegnet Malaga.

En hel uge med sol, vin og strand…

Vi har valgt, at flyve lavpris med Ryanair og derfor skal vi alle kun have håndbagage med. For nægter simpelthen, at betale for en simpel kuvert – og orker heller ikke ventetiden på selvsamme kuffert. 😉

Så tingene skal intet veje og gerne med mulighed for flere lag, og efter at have kigget garderoben igennem, så kan jeg godt se, at mangler nogle basale ting, som jeg nok ikke kan nå, at sy selv i tide.

Lette skjorter er der tjek på – bl.a. den blå, som jeg købte for de gavekort jeg fik i julegave. Men jeg mangler desperat en kjole, som kan være i kufferten og, som ikke fylder ret meget.

Det samme med en Badedragt – der bare skal være enkelt og sort, uden for mange dikkedarer… 😉

Begge dele fandt jeg på nettet – både her (Maxikjolen) og her (badedragten) – og selvom jeg måtte af med lidt mere, end jeg regnede med, så ved jeg, at pengene er godt givet ud. For jeg er kisteglad for begge dele!

Yderligere mangler jeg shorts, samt en hat – for jeg har så sindsygt let ved, at blive forbrændt.

Shorts fandt jeg hurtigt lige her – men hatten har virkeligt voldet mig lidt større problemer, og den leder jeg stadig efter. Det skal være sådan en simpel strå agtig hat – men hvem ved, måske er det nemmest, at finde den dernede??

Så mangler jeg bare, at få støvet kufferten af – og lige få de sidste par travle arbejdsuger til, at gå inden jeg er klar på, at holde FERIE UDEN TELEFON – men mere om det i et andet indlæg! 😉

Kan i alle have en fantastisk solskinsfyldt onsdag derude?

/Christina ❤

 

getattachment-aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s