Vegetar, Veganer, Carnivore…

IMG_4334

Det er blevet mere og mere acceptabelt, at være både det ene eller andet uden, at folk kigger skævt til en.

Jeg har tidligere levet i en årrække, som vegetar – men med små børn, ja… så gik for meget tid bare med, at lave 2-3 retter mad hver gang (prøv du lige det med 3 børn med under 4 års mellemrum). 😉

Derfor vendte jeg i en årrække tilbage, som Carnivore!

Men en årrække med irreterede tarme og en mave, der altid var oppustet (som en gravid i 5 mdr) gjorde, at jeg valgte, at gå tilbage til Vegetarkosten, samt pille gluten ud af kosten… der findes så mange lækre alternativer til kød (eks. Quarn og meget andet) nu, og der kommer løbende flere til. Samt der findes en masse skønne blogs fyldt med gratis opskrifter på det skønne internet!

Selv mælken i min kaffe er byttet ud med en planteudgave fra Naturli´, som jeg personligt er meget glad for – og ja, man skal lige vende sig til smagen, men i dag kan jeg ikke længere lide smagen af komælk (ikke engang i min kaffe).

Jeg vil ikke sige, at kiloene rasler af – nope, min krop er meget glad for sin nuværende vægt, og efter en mangeårig aktiv spiseværing, da jeg var jockey. Ja, så skal kroppen ikke stresses for meget…

Ingen kroppe er ens, ingen sind er ens – længe leve forskellighed… uanset om du er Vegetar, veganer eller Carnivore!

Kan du have en skøn Tirsdag derude?

Tanker

/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s