Det Selvstændige Liv

41e3a4d5bfb32bbacf1c9c27e9cc6683

Min rejse startede i Oktober 2010, hvor jeg måneden forinden havde opsagt mit ok betalte job, som fast Nattevagt i Psykiatrien og byttet det ud med livet, som selvstændig med en håndværk/design virksomhed.

Efter at have syet på Hobbybasis siden, at vores første datter kom til verdenen i 2006, så vil jeg prøve… ja, at tage chancen og se, om det der med, at “MY OWN BOSS” var vejen frem. Og kunne jeg drive dette lille tøjfirma, By Slyngel, så jeg kunne leve af det.

En ting er noget af det vigtigste – når nu jeg ser tilbage i dag – få nu styr på den der forretningsplan. Der skal sættes mål og være nogle datoer, eller andet der nu gør, at man har en fast “Game Plan”.

Det havde jeg ikke… jeg ville bare selv bestemme dagen og vejen!

Jeg kan skrive meget undervejs omkring det, at være impulsstyret, manglende mål – men jeg har fulgt min mavefornemmelse hele vejen.

OG nu er det SLUT!

Altså den del, hvor jeg syer for “money” i store mængder – det gør jeg ikke længere. Hvis jeg skal være helt ærlig, så skyldtes det ganske enkelt, at den symaskine/overlocker – ja, bare synet af den gav mig kvalme.

Så tiden var inde til, at finde en ny sti… jeg har stadig mit Firma – men det er ændret!

Jeg syer ikke længere, men “lejer” mine evner med salg og mangeårige erfaringer indenfor div. jobs, ud til Eventfirmaer, små nystartede – ja, you name it. 😉

Og ja, så er der KAFFEKLUBBEN, som er mit foretrukne tilholdssted – Lissy og jeg skal brygge en masse kaffe i denne sommer – for en ting er 100 % SIKKERT:

MAN KAN ALDRIG FÅ FOR LIDT KAFFE!

 

Jeg er tilbage som “lønmodtager”, men er stadig selvstændig – det er helt klart vigtigt, at lytte til sin mave, og så tage de omveje, der gør en glad.

 

Tanker

/Christina ❤

Reklamer

One thought on “Det Selvstændige Liv

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s