Om, at hive i bremsen

18010188_10155213202929522_2235816042382635831_n

 

Vi går vel alle igennem perioder, hvor man i større eller mindre grad hive lidt i bremsen – for ganske enkelt lige, at trække vejret en enkelt gang eller måske helt “gå of the grid” for en længere periode.

Jeg hiver selv i bremsen et par gange i løbet af ugen, for ellers kan jeg ganske enkelt ikke følge med.

Det der “Kloge Åge” ordsprog; Små børn små problemer, store børn store problemer.

Ja, det giver pludseligt mening… og så er det, at man får lyst til, at hive i bremsen – ja, endda “trække stikket fuldstændigt” og flytte om på den anden side af jorden.

Store børn giver mere tid til en selv, men på så mange plan, så bruger man også mere tid på børnerelateret ting. Vores er 9, 11 og 12 år – så vi ligger vist midt imellem de helt små “problemer” og de store… 😉

Mange timer bruges med, at forklare “hvorfor dit” og “hvorfor dat”, om hvad vennerne måske må og vores ikke må, om folk og hvorfor de måske handler som de gør – ja, jeg kunne blive ved. Og indimellem så er alt den DIALOG bare for meget – og så er det, at man bliver ligesom sine egne forældre og siger: “fordi jeg siger det… færdig”!

Yep, vi er officielt kommet med i den klub! 😉

Og netop på de tidspunkter er det, at jeg drømmer om den sandstrand langt borte, men en hængekøje, en MOJITO og en god bog… hey, jeg trak da stikket ud i går og læste 700 sider i en bog!

Men nu må jeg hellere drikke min kaffe ud og mentalt forberede mig på, at Egernbarnet skal bruge et par timers taletid når hun kommer (stikke hende en telefon til sidst og bede hende ringe til Bedstemor Tulle) – ja, altså når mine øre er faldet af!

 

I ønskes alle en god dag!

/Christina ❤

Reklamer

One thought on “Om, at hive i bremsen

  1. kringlet siger:

    Hvor har du bare ret 😉 Og faktisk lidt rart at vide at man ikke er den eneste, der nogle gange mister ørerne. Jeg er imponeret over, at du kan holde til et par timer!! Her i huset bliver han bedt om at finde et andet sted, hvis der skal komme lyd ud af munden hele tiden. Jeps så lagre er vi…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s