11 SKØNNE Profiler på IG

instagram12n-1-webJa, IG er vist meget indforstået, men der menes Instagram, hvis nogen skulle være i tvivl! 😉

Tiden har været sparsom på det seneste, da jeg arbejder på skæve tider og skifter pt. imellem vagter på de forskellige mange deltidsjobs, som jeg besidder. Og skønne Fina tager også en del af min tid – og selvfølgelig mand/Børn.

Men her er denne måneds liste over forskellige spændende profiler – alle meget forskellige. 😉

 • @ladyhawke1976 – søde Mina bor ude på landet med sin familie og mange underskønne heste. Hun har været en stor hjælp for mig i den “bom løse” verden (en sadel uden bom)! Men her møder hverdagsliv, familieliv og heste liv hinanden i en skøn forening.
 • @powerrikke – søde Rikke, der er blevet et af mine skønne bekendtskaber her i RL, er et unikt givende menneske med über skøn sans for indretning. Udover dette, så laver hun de skønneste Øreringe i hendes lille en”kvindes” virksomhed, Stardots.
 • @dansen_for_nuancerne – Søde Sisse beretter på ærlig vis om livet med et tabu, en kærlighed til livet og om, at finde de små ting i hverdagen, der gør en det godt – selvom demonerne indimellem titter frem.
 • @kaffe.klubben – ja, ok… dette er et af mine skønne jobs. Men følg os rundt på landevejene og se, hvornår vi dukker op nær dig, med de tre lækre Kaffevogne; Lissy, Conny og Ruth. 😉
 • @anna_fra_kaiserborgen – denne profil er selv ny for mig og meget spændende. Den beskriver så smukt i billeder og tekst om livet i National Park Mols Bjerge.
 • @the4leafedclover – på ærlig vis en smuk beretning om livet, som mor til 4 og bosat i Dubai. Ja, jeg er en sucker for, at følge folk der er udstationeret (pre min egen barndom og højeste ønske). 😉
 • @kahrkreation – en af de mange dygtige KREA Ig´er og især Line´s smukke strik er en ren nydelse, at følge.
 • @nostalgialiving.dk – helt klart en af de profiler, hvor man (læs: jeg!) ville bruge ufatteligt mange penge, hvis nu Lottogevinsten var en realitet (ja, den med flere nuller bagved).
 • @fantasiakristbjorg – hudløs ærlighed om, at elske ens krop og fine troen på selvet igen.
 • @kirkesjov – en jeg har fulgt længe. Faktisk længe for IG… ja, helt tilbage fra Bloglands storhedstid! 😉
 • @helenasolskin – en skøn profil med en af de skønneste kreative mennesker, som jeg nogensinde har haft glæden, at møde i RL.

 

Et bredt udsnit af personer/butikker, som jeg selv dagligt følger – og jeg kunne med lethed have nævnt mange flere… – og jeg gentager nok successen igen om en måneds tid.

Hvem følger du?

Kreative tanker

/Christina ❤

 

OBS! Dette er rent LINKLOVE – jeg har intet modtaget for, at skrive om disse skønne profiler!

Reklamer

One thought on “11 SKØNNE Profiler på IG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s