Sandheder om Leasing

17499535_10155126812004522_4579503519688313354_n

Så er Guldbilen, aka. vores leasede Peugeot 208, netop blevet afleveret i dag på FDM Bilsyn i Odense – og det forløb ganske smertefrit. Selvom jeg personligt havde det som om, at jeg skulle til eksamen!

For uanset hvad, så har jeg altid været meget øm om den bil – netop fordi, at man hæfter for enhver lille bule/ridse og hvad der ellers kan komme af åndsvage ting, som andre bilister typisk skrider fra (ja, det er min personlige erfaring med denne bil).

Men bilen har jeg nærmest haft pakket ind i bobleplast – den er blevet passet og plejet – jeg har brugt tid på, at parkere den på de rigtige parkeringsplader (i ved de ekstra bredde), når man nu bor i midtbyen og i det hele taget ofte haft dårlige nerver over, hvor den har holdt.

I går var den til Leasingsklargøring hos Diga Bilpleje i Slagelse – og er du SUNSHINE, hvor har de gjort et super godt arbejde (den har ikke været så ren og velduftende siden, at den kom fra fabrikken). For 1500 kr blev bilen komplet ordnet indvendig og udvendig – og med 3 børn og 3 års leasing, så har der da været brugsspor (det kan man ikke undgå).

Om vi kommer til, at lease igen – ja, det er stadig uvist. Manden siger JA, men jeg siger NEJ!!

Men tak til både personalet på FDM´s bilsyn i Odense og til Diga Bilpeje – jeg har sjældent fået så god behandling som kunde – og virkeligt flot arbejde!

Bilen røg iøvrigt igennem uden nogen yderligere bemærkninger, så vi hæfter “kun” for de overkørte km! 😉

 

Tanker og overvejelser (og en væsentligt tyndere pengepung)

/Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s