Om valg af bil

captur-j87-ph1-intens01.jpg.ximg.l_6_m.smart

Vores nuværende bil nr. 1 – som vi selv ejer!

Så kom tiden, hvor vores leasingsbil skal afleveres og jeg er meget spændt på resultatet af dette.

1 ting er, at vi har overkørte km – en anden ting er de brugsspor, der kommer efter 3 år (både udvendigt og indvendigt med 3 børn).

Bilen skal afleveres i næste uge og pt. er vi i tvivl om “erstatningen” skal være en købe bil eller lease en bil.

For leasing af bil er nemt og vi har haft service aftale på bilen – så det har bare været nemt, at køre omkring med bilen og så fixer de den asap (hvad der nu har været af store og mindre ting). Netop det, at der er service aftale og vejhjælp har bare været en udvidet tryghed for mig (nej, jeg kan end ikke skifte dæk og åbner ALDRIG motorhjelmen – jeg kører forbi værkstedet med den). 😉

Vi er blevet et par erfaringer rigere mht., at lease bil og en af tingene, som man virkeligt skal sætte sig ind i er, behovet for km. Heldigvis er der råd for dette, da man nu kan få flere km lagt på i forhold til, hvad man kan kunne få 3 år siden, hvor vi nu fik vores første leasede bil.

Leasing har mange fordele – bl.a. så står vi ikke med et 7 årigt billån, som vi pt. gør på den store bil, som vi måtte købe sidste år efter, at den anden vi havde blev smadret på motorvejen (heldigvis uden personskade)!

Vi har indtil nu haft to Renault biler – og vi har været utroligt glade for dem. Spørgsmålet er så bare, hvad behovet er for en bil nr. 2 nu.

Jeg har kig på et par stk, men vil lige være uden bil nr. 2 nu sommeren over – for hvad er vores reelle behov egentligt – bil nr. 2 er jo bare en luksus i hverdagen!

Tanker

/Christina ❤

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s