Om fodtøj

fullsizeoutput_8f5

 

Nu har vi efterhånden været igennem utallige skobutikker, mange forskellige sko mærker – og andre muligheder. Og erfaringen er, at uanset hvad, så smadre sønnen sine sko – enten knækker snørebåndende konstant, ellers falder sålen af.

Ja, han kan seriøst slide et par sko sådan, at sålen ender med, at falde af…

Og vi har været igennem et utal af mærker – både de billige, men også de dyre!

Så nu… nu vil jeg simpelthen købe et par smarte “arbejdssko” til ham – de er eftersigende hårdføre og knægten synes de er fede.

Jeg har selv et par staldstøvler fra Engelbert Strauss, som jeg har skrevet om i et tidligere indlæg, og har rigtigt gode erfaringer med dem. Jeg har ihvertfald ikke haft nogle problemer med mine – og mine fødder er altid tørre og jeg oplever aldrig, at nogen af hestene har trådt på mig eller andet. Pt. rider jeg faktisk ud i mine staldstøvler, da mine vinterridestøvler måtte “give op”.

Nå, men tilbage til ham den 12 årige og hans evindelige behov for sko, der er fede og samtidigt er så holdbare, at man kan lande på månen med dem uden, at det kan ses (ja, for så holdbare skal de åbentbart være).

Valget er ganske enkelt faldet på de viste på billedet – de ligner en helt alm sko, de er fede og har hvide snørebånd (dette er åbentbart det sidste nye “sort”).

Vi har selvfølgelig også tjekket andre webshops ud, men valget vendte tilbage til ovenstående!

Da han ikke er fan af for meget pang skoene, så var det dejligt, at han kunne finde en farve, der både var fed (og kan skjule alle beviserne for de mudderhuller han normalt render igennem). Ja, du tænker måske, at knægten skal have flere par sko? Nej, et par er rigeligt, for han gider ikke stå med flere valgmuligheder hver morgen.. (og det orker moderen heller ikke).

Så nu er det bare, at vente på, at de fede sko kommer, så moderen kan få fred til sin kaffe! 😉

God forårsdag derude

/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s