Pinlig personlig facts…

5729e632dd3fb3f692b554a521b9b26d

Ja, jeg er blevet udfordret til, at skrive om 3 ting, der kan få mig til, at bryde sammen af grin (LOL).

Men folk, der kender mig ved godt, at jeg ender med, at lave sådanne udfordringer om!

Og ja, jeg må indrømme, at der er ikke noget som totalt latterlige dyr film, der kan få mig til, at bryde sammen af grin. Altså scenen fra “Meet the Fockers”, hvor den lille chihuahua giver bamsen en omgang på gulvet – beklager jeg var ved, at tisse i bukserne over det. 😉

Min humor er lige så sort som min kaffe – så Monthy Python er også på min humor scala. Til gengæld, så kan jeg intet sjovt se i hverken Olsen Banden eller Mr.Bean… INTET! Og det er til meget stor undren for familien herhjemme, der har det lige modsat!

Dermed ikke sagt, at jeg ikke griner tit, men vi er bare over i en helt anden grøft i forhold til resten af flokken herhjemme.

Hvorfor? Aner det ikke – jeg gætter på, at humor er meget personlig og sikkert også er noget kulturbestemt.

Well, I don´t know… 😉

Hvad kan få dig til, at tisse af grin?

 

Humorforladte eller humorfyldte hilsner

/Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s