To Sandheder og En løgn

 

img_8309

 

Nedenstående er der 3 fortællinger – simple og korte. 2 er sande og 1 er løgn…

Kan du gætte hvilken??

  • I det skæbne svanger 1978 blev jeg født på et hospital langt ude in-the-middle-of-nowhere i Oman. Da jeg skulle døbes, der havde man ingen døbefond – så istedet blev jeg døbt i en kartoffelskål!
  • I 2002 boede jeg og arbejdede på en lokal café i Valby. En af stamgæsterne var en meget kendt sanger… En dag kommer hun ind og bestiller den sædvanlige latté – og klogeåge her spørger om ikke, at jeg har set hende før?! Hedder du Maggie og kommer fra Hammel? Jeg var fuldt ud overbevist om, at det var Maggie – en af mine gamle bekendte, som jeg ikke havde set i mindst 10 år. Ja, det var det så ikke!
  • Året er 1999 og jeg er i Irland i forbindelse med job som arbejdsrytter/jockey for en Galopstald derovre. Mange kender mig nok som en person, der springer i luften, hvis jeg presses nok – og derovre var livet et konstant press med vægt/mad/heste og mange mennesker, der kæmper om resterne fra de riges bord. En dag får jeg nok af en af vores Kendis Jockey´er i stalden i forbindelse med et træningsridt, hvor han stødte ind i min hest med vilje – så tilbage i sadelrummet får jeg nok og kyler min pisk i hovedet på Idioten.

 

Kan du gætte hvilke, der er sande og hvilken en er falsk?

Tanker og minder

/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s