Hvor blev vinteren af??

9601be4ff07991ad4489983e7ffa035c

Ja, jeg forbinder den halve meter sne (som jeg hvert år bestiller, men aldrig får) med vinter – ikke ligesom denne vinter, hvor vi har haft 1 dag med nævneværdig sne, som var forsvundet næste morgen.

Kan i ikke huske de vintre, hvor sneploven var en fast bestanddel af køretøjerne på vejene? De vintre, hvor man lå under den varme dyne hver morgen og lyttede til skoleaflysningerne om morgenen og håbede på, at ens skole blev nævnt (ja, mine forældres gård så langt ude på Lars Tyndskids mark, at det skete flere gange i løbet af en vinter)??

Jeg husker de vintre med knæhøj sne i hele haven, når vi kom hjem fra Saudi Arabien og skulle fejre jul og blev mødt af det hvide helvede. Den barnlige glæde ville ingen ende tage, når man lige var kommet fra 45 grader og sommer dernede med sandstorm og hvad der ellers følger.

Der er faktisk meget få ting, der er smukkere end det hvide sneklædte landskab… Ja, en sandstorm på vej ude i horisonten eller når det en sjældent gang regnede i SA – hvor himmel og helvede stod i et med vilde tordenbrag, lysglimt og et barn, der stod ude på vejen foran huset i vand til midt på læggen.

Men man må vel bare konstatere, at vinteren 16/17 blev endnu en skuffelse for nogen (ja, mig!!).

Så er der vel bare, at se frem til foråret, der starter om få dage… officielt!

God våd regnvejrsdag til alle derude!

/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s