Navneændring

194c1d1e5f3a3914f4ecbcaa85449310

Altså på bloggen – ikke mit eget navn!

Bloggen har i mange år heddet By Slyngel, da dette var navnet på mit tidligere tøjmærke til børn, men af mange grunde blev det ændret til By Lyngaa.

By Slyngel kom af en sammensætning af mit mellemnavn S og mandens efternavn Lyngaa – hvilket efter en ordleg blev til Slyngel. Fordi tøjet jo henvendte sig til de små Slyngler, der selv rendte rundt på egen matrikel iført moderens eget design.

Men nu syer jeg jo ikke tøj til børn længere… ja, jeg syer faktisk slet ikke i samme omfang som før, da livet er kommet til skillevej, og der skal ske nye ting.

Det sidste års tid har mit firma ændret navn til By Lyngaa, da jeg laver så meget andet end, at sy… altså mange ting under samme CVR nr. – og ja, det er jo ikke kun mandens efternavn, men også mit. 😉

Men navneændring skulle der til imens jeg gik og baksede med en masse små idéer i kulisserne – for jeg vil stadig gerne være selvstændig, men bare i en anden kontekst.

Men hvis du skriver byslyngel.dk – så vil bloggen stadig dukke op under dette.

Det vil blive ændret med tiden, når jeg får sat mig ned med en skøn veninde og indtager flere kopper mokka på en vores mange faste tilholdssteder.

I denne weekend starter jeg for alvor op på en nyt kapitel i mit arbejdsliv/selvstændige firma – og har i lyst til en kop Mokka på søndag, så kig endeligt forbi Xterra Nordics Begivenhed i Vejle på søndag (jeg står i den hvide Campingvogn og laver lækker Mokka).

 

Rigtig god fredag – og Vinterferie til jer alle

/Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s