Julen varer længe

… koster mange penge!

Så er de første mange mails med diverse til Web butikker begyndt, at tikke ind – ja, kl. havde knapt nok passeret midnat den 24. December før, at de første blev modtaget.

Jeg har dog holdt mig i skindet indtil i dag – ja, og med en rygrad, som en regnorm (så er det vel egentligt rimeligt godt klaret?).

Jeg har stadig god brug af de Jeans, som jeg købte i Efteråret, som du kan læse mere om i dette indlæg – men mangler ganske enkelt en del basis overdele, som kan bruges i hverdagen og mixes lidt med de få ting, som jeg valgte at beholde, efter sidste omgang med kraftig oprydning i tøj skabet (og efterfølgende salg på Kirppu).

126eo1f005_425_20

 

 

 

Det tog mig ikke ret mange minutter, at bruge de penge, som jeg fik i Julegave til de få basis ting, som manglede i garderoben.

Jeg købte tidligere på året en blå Skjorte, som desværre måtte lade livet kort før jul – den kunne ganske enkelt ikke tåle den tur i tørretumbleren, som den fik ved en fejl. :/

 

 

Men jeg fandt i stedet denne fede skjorte, som erstatning den anden.

 

 

 

 

 

Denne skønne Cardigan måtte også hjem – både fordi, at jeg manglede en lang sort Cardigan – og den vil passe perfekt til den Blå skjorte. Derudover er det perfekt, at den er på tilbud… 😉

10159359_black_001_productlarge-2

 

Og derudover manglede jeg en lille pung til hverdag, når det skal gå hurtigt ud af døren – og det var et MUST, at denne kunne være i lommen på min vinterjakke (for jeg kommer sjældent afsted med en taske i hverdagen).

116ea1v036_001_36

 

Og nej, Karry kom aldrig ind i min Garderobe, men det gjorde så meget andet i stedet for!

Men nu vil jeg sætte mig ud i en kold bil og sætte snuden mod sommerhuset i Gilleje, hvor vi er inviteret til Julefrokost!

Kan i alle have en god dag?!

Glædelig Baghjul

/Christina ❤

 

getattachment-aspx

Reklamer

One thought on “Julen varer længe

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s