Med Spredehagl

a8c1090f901a793d5d1981768d5ed7b0

En ny månede er startet – julen er lige om hjørnet og jeg ligger vandret i bestillinger (takket være den nye Islænder Hue).

Så månedens motto må helt klart være, at sprede kærlighed med spredehagl (tak til min Mentor for det billede)!

Som så mange andre, så har jeg været udsat for en del “møg” igennem tiden – både flere års stalkeri, spiseforstyrrelse, sygdom (er rask nu takket være 2 operationer – går dog stadig til kontroller, så der holdes øje med den lorte sygdom). Oplever vi ikke alle dette?

Men har også oplevet store “lysende oplevelser” – eller hvad vi nu skal kalde dem; en opvækst i fremmede kulturer, en skøn familie, eget firma, og en lidt alternativ livstil. 😉

Og er du på FB, så vil du nok finde et spændende opslag derinde, som en af mine veninder og jeg har lavet (en indsamling til enlige forældre her i julen) – nej, der kommer ikke link op til indlægget – det må man selv finde og læse. Vi har også afslået, at stille op til et par mediers tilbud om interview, etc. 😉

Men du er velkommen til, at stjæle idéen og sprede lidt kærlighed med Spredehagl… For hjælpen kan også række længere end til bare ens nærmeste netværk.

Så SPRED SOME LOVE, PEOPLE!

/Christina ❤

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s