Job søges…

Hej Allesammen,

Som så mange andre, så prøver jeg også lige lykken med, at søge et deltids job her på Bloggen og via Facebook.

Jeg er 38 år, gift, mor til 3, selvstændig i eget Firma, uddannet Jockey/SSH/SSA/Barista.

Men jeg har igennem tiden arbejdet på alt lige fra Lager (hos Frode Laursen) til Tjener (på div restauranter/caféer). Hjemmeplejen, Psykiatrien, DSB, Aagaardens Rideskole, Arla Foods, Callcenter, Promoters – er også nogle gode eksempler.
Lige pt. der arbejder jeg også som Freelancer hos både Relationmedia og Promoters, men som så mange andre firmaer i denne branche, så er der bare ikke timer nok, at få pt.

Jeg er ikke bange for, at tage fat (eller blive beskidt) – så mangler du en til, at malke køer (ja, har landbrugserfaring og kan køre traktor), serverer til Bryllup, pakke julegaver ind eller hvad det nu skulle være, så træder jeg gerne til – om det er et længere vikariat eller 5 timer, hvor du mangler hjælp er helt ok med mig. Så tøv endeligt ikke… 😉

Blot skal jobbet ikke ligge mere end 25 km fra Slagelse – og jeg har bil/kørekort. Men jeg kan sagtens tage toget til KBH også, hvis der er behov for det!

Jeg håber, at høre fra jer derude – og del endeligt gerne.

Kontakt: christinalyngaa@hotmail.com

Med venlig hilsen
Christina Lyngaa

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s