Fodtøj og Ismuler

 

Jeg bruger ofte tid i stalden med forefaldende arbejde, og bruger sjældent mine Jophurs (Ridesko) til dette. Personligt bryder jeg ikke om, at ride med støvler der har stål i snuderne (pga. vægten i stigbøjlerne) men på staldgangen og rundt om på folden, så er det bare så meget bedre, at sikkerheden omkring tæerne er iorden – specielt fordi hestene alle har sko på (og mordax skruer i fra slut oktober).

Og så er fordelen også, at de er væsentligt billigere end ridestøvler med stål i – og kan bruges hele året.

Det lyder måske meget med et par staldstøvler og to par ridestøvler (et par læder til om sommeren og et par Thermo ridesko til om vinteren). Men en god kvalitet sko/ ridestøvle/ Jophurs er virkeligt nødvendigt når man har med heste, at gøre – og heldigvis kan de bruges andre steder, end blot i stalden (jeg har eks. haft mine staldsko med stål i snuderne på til Arbejdsdagen hos Egernbarnets spejdertrop).

Og det kan være lidt af en jungle at kigge sig igennem – både diverse webshops med rideudstyr, men også arbejdstøj fra Engelbert Strauss (er faktisk en meget god idé, at tjekke begge slags ud).

Der er tit penge, at spare i det lange løb – og personligt synes jeg, at dem til venstre på ovenstående billede er mere behageligt, at have på end de andre til højre, hvor mine fødder har det med hurtigt, at blive for varme.

Men, som alt andet, så afhænger det af den enkelte – og deres fødder. 😉

 

God sko jagt!

/Christina ❤

 

 

 

Reklamer

2 thoughts on “Fodtøj og Ismuler

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s