Om Produktion af Nederdele

IMG_0432

Tidligere var det børnetøj, som jeg syede og solgte under navnet By Slyngel, men faldende salgstal og et hjerte, der ikke længere var med i produktionen, samt salget kunne helt klart mærkes på bundlinien.

Derfor vidste jeg, at et skifte var nødvendigt…

Derfor blev firmaet omdøbt til By Lyngaa (du kan finde varerne på Instagram under @butik_bylyngaa),  hvor jeg primært Redesigner vintage Dynebetræk/rundduge eller de sjældnere metervarer til Voksentøj (især nederdele).

Idéen var, at priserne skulle holdes på et minimum, nu hvor også indkøbspriserne på stofferne er væsentligt billigere end før. Men visse ting skal jo købes fra nyt, såsom: tråd, lynlåse (man kan være heldig, at finde nogle gode i Genbrug, men…), kantebånd (igen, man kan være heldig).

Udover, at jeg stadig arbejder i Systuen, så indkøber jeg også fede ting, som jeg sælger via @gemte_skatte (som også hører under By Lyngaa – igen gamle ting, får nyt liv).

Hele idéen med genbrug ligger os bare meget på sinde herhjemme – bl.a. er vores spisebord en gammel bondehus dør fra 1880, der er blevet slebet og lakeret. Med to sorte IKEA bukke, så fungere det fint som et spisebord – og ja, man kan vende sig til, at spise på et bord med udskæringer.

Det sammen med vores “kaffebar” i køkkenet, som også lykkedes ret godt… 😉

Næste projekt er Lager til mit sygrej og Altanen, som virkeligt trænger… Men Altanen må vente til næste sommer – hvis vi da stadig bor her til den tid. 😉

 

Efterårshilsner

/Christina ❤

Reklamer

One thought on “Om Produktion af Nederdele

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s