By Lyngaa Redesign

14039879_10154402332294522_3516151759862648089_nEn stor del af det tøj, som jeg pt. producere er i Redesign katagorien – hvilket vil sige, at jeg har producerer nyt tøj ud af de skønneste vintage/retro tekstiler. Enkelte gange er alt, på nær nål og tråd, med år på bagen – altså både kantebånd, lynlåse og stof.

Jeg elsker, at se muligheder i ting, der ellers vil blive smidt ud og ende på lossepladsen.

Dog er det blevet vanskeligere, at finde de gode print i Genbrugsbutikkerne – ja, jeg er ikke den eneste, der har en kærlighed for vintage stoffer.

Da jeg ikke ikke længere har et større lager – faktisk har jeg pt. kun en enkelt hylde i et skab, så syer jeg alt op i stoffet og sender ud i de butikker, som jeg pt. har kommissionsaftaler med (og jeg laver gerne flere aftaler). 😉

Alt er altså UNIKA og jeg forsøger, at holde udgifterne nede på et minimum, så tøjet ikke bliver for dyrt. Et godt eksempel på dette er mine nederdele til voksne, som syes på bestilling i str. 36-44. Prisen for disse er 250,- inkl. porto som pakke (Forsendelse med DAO).

Vil du gerne se mere af mit redesign – så kig forbi over på Instagram på profilen @butik_bylyngaa

 

Kreative hilsner

/Christina ❤

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s