Summer Shopping

16df085b46f4884145e9835b2e4430fb

 

Hvem elsker ikke, at shoppe?

Jeg er dog mere til netshopping – dog har et par lokale butikker i Slagelse fristet mig til køb i deres fysiske butikker; KantByK og Needfashion.

Kit og Anne, der er indehaver af de to ovennævnte butikker, er nogle skønne kvinder der forstår, at have lige de rigtige ting hjemme.

To meget forskellige butikker, men to kvinder, der virkeligt brænder for det de laver.

Hos Kit køber jeg gerne mine elskede Woden sko og Birkenstock sandaler, samt min elskede Decadent pung (lidt pricey, men pengene værd).

Hos Anne har jeg købt de fedeste Jeans (til 499,- pr stk) – de var så fede, at jeg måtte have tre forskellige farver – og næste køb er planlagt… (den fedeste halskæde med mit stjernetegn).

Jeg indrømmer gerne, at jeg ellers køber alt mit tøj i vintage butikker, genbrug eller på loppemarkeder. Elsker det miks af gammelt og nyt, der gør, at det mere bliver ens egen stil.

Lige i øjeblikket er jeg i gang med, at sy “den perfekte” nederdel til mig selv… Suk, skal i gang med nederdel nr. 4 nu (de andre kan købes på Instagram under profilen @butik_bylyngaa). Og planen er bestemt, at jeg skal begynde på, at sy mere til mig selv (overvejer, at tage på nogle sykurser i løbet af året – gerne med “Sy din egen BH” eller andre). 😉

Nå, men den nederdel nr. 4 venter…

 

Sommerhilsner og Kreakram

/Christina ❤

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s