De der tilbageblik..

IMG_9874

Tilbageblik fra for 2 år siden

Hver dag kommer der en besked op på mit feed på FB (ja, jeg følger stadig med derinde, men bruger slet ikke den tid derinde, som jeg brugte før), om alle de ting, som er sket netop lige dags dato de andre år.

Hold da op, sjove citater fra ungerne, åndsvage opdateringer man har lavet – og ja, 2013 var vist et år præget af vrede… Men jeg kigger og sletter alle opdateringer i øjeblikket, da jeg gerne vil have en “tom” profil – ligesom en frisk start. 😉

Og nu vil jeg, som de fleste af den sidste uges “gamle opdateringer”, gå ind i syværelset og være kreativ – med en kop te og et tæppe.

For det føles efterårsagtigt i dag!

 

Efterårsagtige sommerhilsner

/Christina ❤

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s