Arbejd, arbejd…

24ec6e55354577d428062ad39eda0dfdJa, jeg klynker ikke, men disse 6 dages arbejdsuger tager snart livet af mig!

Afløser for en kollega, der er på ferie og har så mine egne vagter oveni. Men fra mandag af, er der atter alm. arbejdsuger. Og så kan jeg nå både de indlæg, der mangler, at blive skrevet og alt det tøj, der skal syes og sendes rundt til butikkerne, som jeg har kommissionsaftaler med. 😉

Men alt dette gør, at jeg er lidt bagud i hverdagen – godt, at hende den 10 årig herhjemme kan overtales til, at støvsuge og vaske gulv for en 10´er (endnu i hvertfald).

Men jeg leder efter et nyt deltidsjob, hvor der er lidt flere timer samlet på lidt færre dage – uhm, de hænger altså ikke lige på træerne. Fordelen ved nuværende job er, at jeg selv bestemmer mødetider på de dage, hvor firmaet har booket mig. 😉

Nå, men et lille piv herfra blev det alligevel til – og morgenmaden er nu indtaget (ja kl. 14 spiser jeg morgenmad!!).

Afsted med varer til butikken i Korsør og afsted mod stranden med pigerne, så de også har en fornemmelse af ferie (= sand imellem tæerne, havets brusen og en is med guf).

 

Sommerhilsner

Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s