Sommerferien er lige…

78cb664c7533cd0ab5c91cf6266af94a

 

Om hjørnet – manden har 10 arbejdsdage tilbage og jeg har 12 (altså på mit deltidsjob, for som selvstændig har man aldrig ferie).

Ungerne er sent oppe og står sent op (faktisk først omkring middagstid) – de er heldigvis så store, at de godt kan være alene hjemme de 2 timer, som jeg er afsted om dagen pt.).

Dagene er uden planer, og der slappes maks af – pt. indrømmer jeg, at det ikke er de store ture ud af huset pga vejret, men det bliver da til nogle ture rundt omkring i byen (pt. er de store næsten hver dag i MaxiZoo – sønnen har sparet op til en Dværghamster, som han skal købe til August).

Det giver heldigvis også plads til, at jeg kan arbejde sent om aftenen – desværre kan man så ikke sove tilsvarende længere, da de er i gang med vejarbejde lige ude foran lejligheden pt. (som starter kl. 06 om morgen!!!!!).

Men selv om ungerne er nærmest “selvkørende” i løbet af en dag, så er planen stadig, at der skal nogle ture til i løbet af ferien – og her mener jeg ungernes ferie.

En tur i Legoland (har fribilletter, der skal bruges) og en tur i Sommerland Sjælland eller Bonbonland er også planlagt (har rabatkuponer til det).

Og når vi er i Skagen allesammen, så går turen til Ørnereservatet, Råbjerg Mile – og selvfølgelig grenen (gid jeg kunne bo derude – for det rigtigt, at lyset er helt specielt deroppe).

Mon Partismule ville flytte med, hvis det var??

 

Sommerhilsner af den kolde våde slags

/Christina

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s