Ang. sponserede blogindlæg

0d76ab39a7c19a6f3b8a05d3619321cd

Jeg får en del henvendelser fra forskellige firmaer pt., der både ønsker, at jeg blogger gratis (for at støtte gode formål), men også for at få en fast aftale.

Jeg er interesseret i disse henvendelser – især, hvis de er seriøse.

En del vender så ikke tilbage på mit returmail – hvilket er drøn ærgeligt, da jeg føler, at vi “spilder” hinandens tid – men også fordi, at jeg virkeligt elsker, at blogge.

I nogle perioder bliver det til mere end andre, men “man” skal altså også lige være i det “rigtige hjørne”, når man skriver.

Herhjemme har jeg faktisk et “blogger hjørne” i den ene stue – en god komfortabel stol m. skammel til stængerne, et bord til den nødvendige latte og en god udsigt ud over byens tage (og mine elskede plakater). Placeret i midten af lejligheden med udgang til altanen! 😉

Andre bloggere derude, der også laver sponserede indlæg ville nok nikke genkendende til, at det ikke bare lige tager “10 min at slynge 200 ord sammen”.

Nej, det tager faktisk tid, at skrue et indlæg sammen – og mange overvejelser. Tit, så er det første indlæg hellere ikke god nok – forstået på den måde, at man ikke selv er tilfreds.

Jeg har da selv en del ufærdige indlæg liggende i “mine kladder” – nogle bliver nok ikke til noget – andre er stadig på vej.

Jeg laver gerne “gratis indlæg” til gode formål, men så må i meget gerne skrive en personlig besked og ikke bare skrive “Kære xxx.” – jeg hedder altså Christina 😉

Om dette indlæg gør, at jeg mister nogle “aftaler” fremover – ja, det ved jeg ikke. Men jeg føler selv, at det er nødvendigt at få ned på “papir”.

Ellers ønskes i alle en rigtig skøn og lummer sommer! 😉

/Christina ❤

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s