Sommer 2016

IMG_8629

Dufter skønt af grill og masser af hygge!

Sommer månederne starter officielt om et øjeblik og jeg har allerede testet altanens muligheder for ophold i forbindelse med søvn – og det er ganske godt.

Problemet er, at lejligheden er beliggende i en tidligere erhvervsejendom, som ikke er bygget med beboelse i tankerne – og den er derfor MEGET varm om sommeren og PISSE kold om vinteren. Men vi er vant til kulden, som de fleste af både vores venner og familie ved – der er masser af tæpper og uldne strømper udleveres ved ankomst! 😉

Sommeren i år skal – som sædvanligt – afholdes i Danmark. Faktisk lidt rundt omkring, da jeg også har staldvagt en uges tid i vores dejlige ISMULE stald.

Familie skal besøges, manden og jeg skal have et enkelt ophold alene, Skagen er bestilt en uges tid, sommerland skal besøges, legoland måske også, STILLINGE STRAND skal med sikkerhed slides op – og ja, jeg skal helt sikkert også arbejde for Onepark. 😉

Jeg har faktisk ikke bestilt stand på nogle markeder ENDNU, men regner bestemt med, at man kan finde mig på et enkelt eller to rundt omkring i landet. Hvem ved?

Men lad os håbe, at sommerprognosen holder… den skulle blive varmere end normalen. Så er der helt klart dømt soveværelse på altanen i mandens arme!

Hvad er jeres planer?

 

Tidlige sommerhilsner

/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s