Opskrift: Chimichurri

På billedet vist ovenpå Kalkun m. ostefyld og råstegte kartofler

 


Jeg er simpelthen nødt til, at dele denne skønne dressing/pesto, som jeg fandt på Pinterest her forleden – nu er den oversat, rettet og afprøvet.

….OG MUMS!

Den er perfekt til kød og grønt – og virkeligt vanedannende. Den er nu tilføjet listen af ting, der skal være i køleskabet konstant.

Opskrift:

1 dl. Bredbladet Persille

1 dl. Koriander (frisk)

(evt. en lille håndfuld Basilikum – det har jeg brugt i min)

3 Fede hvidløg

1/2 Rødløg

2 spsk Rød Balsamico

2 spsk friskpresset citronsaft

1/2 dl olivenolie

Salt/Peber

 

Det hele kommes i en minihakker og hakkes/blandes – hældes bagefter på glas og så ind i køleskabet. Kan holde sig i ca. 3 dage i køleskabet.

Tager maks. 10 min, at lave… 😉

 

Forårshilsner og Sommerdrømme

/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s