No More Facebook

59c1c49205fcba52f8052c4a354908ce

Så gjorde jeg det virkeligt – jeg deaktiverede min konto på Facebook.

Jeg har igennem den seneste tid holdt øje med mit forbrug af dette medie – og det var meget – og mindst 5 gange om dagen blev mit P*S bragt i kog.

Så nu gjorde jeg alvor af en tanke, der kom for et par år siden, da nogle ihærdige stalkere gjorde tilværelsen lidt for speciel – jeg deaktiverede simpelthen l****t.

Det føles rigtigt – helt ind i hjertet – og samtidigt med, at min konto er deaktiveret, så er Butik By Lyngaa´s side også, samt webshoppen er lukket ned.

Jeg har fået nogle flere kommissions aftaler i hus, der har gjort, at jeg ikke længere vil ofre alt for meget tid på alt for mange “platforme” som før – så nu er “shoppen” fremover synlig på Instagram (@butik_bylyngaa) og herinde på bloggen.

Lidt omrokering af tid er vigtig – især nu, hvor der også er et par deltidsstillinger, der skal tages hensyn til.

Jeg håber, at kunne være standhaftig og ikke vende tilbage til Fjæsen – men hvem ved? Især når man har familie bosat i udlandet – og derved har holdt kontakten ved lige den vej.

Spændende… Er der andre, der har gjort sig samme tanker? Evt. handling?

Lad mig endeligt høre… ❤

 

Forårshilsner og tanker

/Christina ❤

Reklamer

2 thoughts on “No More Facebook

 1. Louise (enheberg) siger:

  Jeg har ikke rigtig brugt Facebook siden 2014, loggede på én gang sidste år. Det fungerer fint for mig. Og ja, der er en del, man ikke kan følge med i, men det fungerer. Jeg lever ganske udmærket uden info den vej fra. Man kan spørge folk, hvis der er noget, man gerne vil vide 🙂 Jeg er på IG, og det er godt for mig.

  • Christina siger:

   Hej Louise.

   Jeg tager hatten af for dem, der kan lade være med, at bruge det. For mig var det bare ikke en mulighed, at lade være med, at logge på (believe me – det er afprøvet). Så en kold tyrker må der til… 😉
   Og ja, de fleste har mit nr og jeg deres – og ellers kan de finde mig igennem IG eller på bloggene.
   Tak for din kommentar – det betyder meget! ❤

   Kram Christina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s