Om kærlighed til grønt

8c73b08fc80a50d6294d2dd6e0d43ec9

Hold da fast, hvor er jeg godt gedigen træt af kød – vi har igennem de sidste to år fået en masse “gratis kød” løbende – de af jer, der kender mig har vist også nydt godt af det.

Men alt dette “gratis kød og mad” har så også været med til både, at åbne øjnene for flere lækre varer, men bestemt også været med til, at skabe en distance til andre (faktisk en del). OG lige kød – ja, det er jeg så GODT OG GRUNDIGT træt af.

Lidt søgen på nettet og pludseligt dukkede den lækreste Veganer blog op – ikke fordi, at jeg helt vil stoppe med, at spise kød (bacon er jo universal krydderiet over alt). Men vi trænger bare til, at ændre lidt på nogle mønstre og tilføre mere grønt i hverdagen.

Ungerne herhjemme er de store kødspisere – tro mig, 1200 gr oksekød i en lasagne kan sagtens blive fortærret af tre unger på under 24 timer – og dertil en masse rå grøntsager (har unger, der forsager tilberedte grøntsager, så alt grønt er råt!).

I aften skal vi have Dal med Squash og jeg glæder mig…. Nemt, uden kød – og selv Divaprinsessen har udtrykt ønske om, at vil smage det (vi har en regel herhjemme om, at man skal smage på alt mad – bare en bid og så kan man fravælge det, hvis man ikke bryder sig om det). Der er altid havregryn i skabet! 😉

images

 

Morgenmaden er allerede ændret for mit vedkommende – det tager tid, at lave – men er yderst smagfuldt. Har du prøvet nogle af de skønne Grød, der kan købes i Irma?

 

 

Så efter mange år som vegetar, så kødfrådser – ja, så er tiden kommet til, at vende menuen lidt på hovedet igen – kroppen har jo godt af det.

 

Forårshilsner

/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s