Altid flere sider

1359daa4b85d428d90727cd7939e8619

 

Herhjemme arbejder vi meget med sandhed – ikke den lodne form, den hvide løgn eller andet.

Nej, om SANDhed…

Der er ingen hemmelighed i, at vi har haft vores “drama” i parforholdet – og for et par år siden, der var det rigtigt tæt på, at vi var gået fra hinanden. Som i RIGTIGT TÆT…

Det punkt kommer de fleste vel til, når man “blot” er mor og far, men også glemmer, at der er et forhold, der skal plejes. Og den der med, at det “gemmer” vi til ungerne bliver større – ja, behøves jeg sige, at det er en utrolig DUM ting, at gøre?

For det første er jeg udmærket godt klar over, at der er flere sider af en “historie” og sandheden er derfor også fleresidet – faktisk er der ligeså mange sider, som der er deltagere… og så lige en ekstra, nemlig SANDHEDEN.

Og det med, at vælge sine KAMPE er også vigtigt – for er de fleste kampe reelt det værd? Men er sandheden også altid nødvendig i dens HELT NØGNE form?

Nu kan jeg kun tale for mig selv – den var nødvendig – helt ned til mindste detalje DENGANG. Men i dag, flere år efter, der tror jeg gerne at visse ting, gerne måtte have været undladt – dog tror jeg så ikke, at vi havde siddet her i dag.

Og som så mange andre, så kom vi videre – vi tog den hårde stenede og virkeligt bugtede vej… men vi kom videre. Aldrig har jeg grædt, kæmpet så meget eller “faldet på røven” så mange gange. Men VI KOM VIDERE!!!

Udover, at få kæmpet med parforholdet, så fik vi også arbejdet hver især med nogle mønstre hos os selv – eller nogle mønster MONSTRE. De dukker stadig op indimellem – lad os kalde dem “dårlige vaner” – men de kan kæmpes væk igen. For mig, er det især en Spiseforstyrrelse, der driller (sult/overspisning) – og hvor min vægt faktisk kan svinge med 10 kg. Lige pt., der holder kroppen dog ganske fint på sine fedtreserver… 😉

Men hva´, er det ikke noget med, at kvinder med former er det nye SORT? 😉

Så når vi snakker om SANDHED med ungerne, så er det også meget omkring med de mange sider, der er. For sandheden er jo den man reelt oplever i hvert enkelt tilfælde – altså det man oplever og ikke det man siger.

Jeg er glad for kampen – og for hvor vi er i dag. Kærligheden er anderledes, dybere og mere ægte – og uanset hvad, så mener jeg det, når jeg siger – at jeg ikke var den foruden.

Vi kan ikke ændre på fortiden og hvad andre har gjort – men vi kan ændre på fremtiden og hvad vi selv gør… ❤

/Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s