Om luksus

c79fbb9a67e5e480684da453117e0ddc

 

En nødvendighed eller bare en forkælelse?

Ja, det kommer vel an på ens behov (og penge pungens str.)?

Jeg kan selv huske fra min tid i tjenerbranchen, at vi havde bestemt køleskabe, hvor både rose og hvidvin lå på køl i forskellige køleskabe – på den sidste Café (du får mig ikke til, at nævne navnet – for det var virkeligt et skod sted), at jeg arbejdede på, der havde vi små vinkøleskabe til de forskellige typer af vine, som vi havde på lager.

En nødvendig luksus i den branche – og ret praktisk.

Og et godt alternativ til den, der ikke har en kæmpe KØLIG og KOLD kælder til rådighed – og selvfølgelig forudsat, at man er hvidvinsdrikker (jeg er selv mere til rødvin i dag ved hyggelige lejligheder).

Og i flere nybyggede huse, ses det efterhånden dom en del af standard inventaren – om behovet for et sådan køleskab er mere og mere nødvendig, det ved jeg ikke. Men tendensen er det stigende og egentligt spændende – også i takt med, at vi få flere og flere små vingårde i Danmark (en effekt af den dersens klimaforandring).

Mere vil tit have mere – men jeg er egentligt ligeså spændt på, at følge den udvikling med folk, der skiller sig ud og går i den modsatte retning…

Ja, lidt tanker herfra…

 

Forårshilsner

/Christina ❤

 

GetAttachment.aspx

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s